KREATIVNA AGENCIJA

Smo največkrat nagrajena kreativna agencija v regiji.

Smo ponosni dobitniki številnih levov v Cannesu in agencija, ki ji zaupajo mnoge globalne znamke.  Naše kreativno delo je bilo predstavljeno v New Yorku, Kanadi, Indiji, Franciji, Nemčiji in drugih evropskih državah.

Zanašamo se na kreativnost, čustva, znanje in seveda, drug na drugega. Nikoli ne nehamo sanjati. Saj nič ni ustvarjeno, dokler ni odsanjano.

PR AGENCIJA

New Moment PR oddelek je bil ustanovljen pred več, kot 20-imi leti. Sestavlja jo ekipa izobraženih strokovnjakov z bogatimi izkušnjami na področju medijev in komunikacije.

V zadnjih letih smo v PR aktivnosti uspešno vključili sodelovanje z vplivneži in vse digitalne oblike PR storitev.

Ponosni smo, da smo vodilne globalne blagovne znamke približali lokalnim trgom in hkrati lokalnim znamkam pomagali na poti v svet.

MEDIJSKA AGENCIJA

Pri zakupu medijskega prostora uporabljamo vsa možna analitična orodja in dostopne podatke. Vzdržujemo visoke standarde, vlagamo v medijski kader in preko globalne mreže WPP dostopamo do podatkov o medijskih trendih v svetu. S partnerji imamo dostop do odličnih pogojev na slovenskem medijskem trgu.

Na medije ne gledamo kot na ločen del oglaševanja, medijskega načrtovanja se lotimo že pri idejnem snovanju.

Kot agencija, ki se je rodila v digitalni dobi, združujemo inovacije, tehnologijo in timsko delo, da naročnikovo zgodbo predstavimo svetu.

NAČRTOVANJE IN IZVEDBA DOGODKOV

Organizirali smo že več kot 1000 dogodkov, od majhnih do največjih v regiji. Od uličnih promocij, team buildingov, sprejemov, do gala večerov in vrhunskih poslovnih dogodkov.

Smo mojstri za organizacijo kreativnih, zapomljivih in tehnično dovršenih dogodkov. Za svoje delo smo prejeli že več nagrad, med drugim smo edina slovenska agnecija z dvemi gran prix nagradami CONVENTA za najboljše dogodke.

Vse, kar si zamislite, je gotovo izvedljivo!

DIGITALNA AGENCIJA

Smo digitalna agencija, ki ustvarja čudovite digitalne zgodbe.

Specializirani smo za  pripravo digitalne strategije, produkcije in izvedbe raznovrstnih digitalni aktivnosti.

Ustvarjamo rešitve in orodja, ki prinašajo rezultate. Razumemo, kako povezati naročnika in uporabnika, tako, da dosežemo visok ROI in vključenost.

Naš glavni fokus je snovanje idej in realizacija naročnikovih želja.

Naš digitalni oddelek ni le v Ljubljani, uporabljamo lahko vse vire v regiji – več, kot 50 specializiranih digitalcev iz različnih področij.

SHOPPER MARKETING IN BTL

Naša agencija združuje izkušnje uporabnikov ter strategijo blagovne znamke in ustvari izjemno uporabniško izkušnjo.

Verjamemo, da ideje lahko spremenijo obnašanje potrošnika in z našimi pristopi in inovativnimi orodji lahko odpremo pot uporabniku do blagovne znamke, ga vključimo in navdušimo za nakup.

Delimo si strast do velikih idej, ki bogatijo znamke in uresničujejo profitabilne rezultate.

DRUŽBENI PROJEKTI

Ni nam vseeno, v kakšnem svetu živimo in ustvarjamo. Zato se trudimo delati za lepši svet.

Uspešno sodelujemo z nevladno organizacijo Ekologi brez meja, tako s podporo njihovim projektom, kot tudi z izmenjavo znanja in informacij.

Redno sodelujemo pri Proglasih, družbeno kritičnih oglasih revije Mladina. Sodelovali smo pri dobrodelnem projektu za zaščito čebel in bili za to tudi nagrajeni na festivalu Balcannes.

In vedno se z veseljem odzovemo na povabila različnih dobrodelnih in nevladnih organizacij.

Z našo fundacijo Council for New Thinking vzpodbujamo razmišljanje o prihodnosti.

Vse te naše aktivnosti so lahko tudi platforma naročnikom, ki želijo podpreti resno aktivnost za boljši svet.